Miss Montreal boeken

Miss Montreal

Wilt u Miss Montreal boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Miss Montreal. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Miss Montreal

Sanne Hans maakte eerst deel uit van de formatie Ysis. Hierin nam zij de zang voor haar rekening en speelde ze gitaar, naast Inge van Calkar (gitaar en zang) en Ilse Gerritsen (cello). Hoewel zij bij het gewone spreken stottert,heeft ze hier tijdens het zingen geen last van.

Nadat zij gestopt was met Ysis en haar eigen muziekleven ging leiden, werd ze gevraagd voor een reclame. Sanne Hans was landelijk te zien in een tv-commercial van het Frico-smeerkaasmerk Slankie uit 2008, waarin ze "Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf" zingt over de beelden van verscheidene gênante situaties. Ze trad vervolgens live op in De Wereld Draait Door en in de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze Dansen aan zee van BLØF in duet met hen.

Ze vormde enkele jaren geleden een duo met Bertolf, die eerst in de band van Ilse DeLange speelde en vervolgens solo ging. Samen namen ze een duet op dat op de cd van Hans staat met als titel Won't you let me have my way with you.

In oktober 2008 bracht Sanne haar eerste single uit, Just a Flirt, die 'MeGielhit' werd, wat betekent dat de plaat een week lang iedere ochtend werd gedraaid in het ochtendprogramma van Beelen. Just a Flirt kwam in week 43 binnen op de 27e plaats in de tipparade op Radio 538. In week 44 was het de 3FM Megahit.

Haar debuutalbum Miss Montreal verscheen op 15 mei 2009. Van haar tweede single, This is my life, werd een videoclip uitgebracht.

Op 19 oktober 2009 was ze in het programma Waar is de Mol? waarin ze samen met Johnny de Mol een reis door Amerika maakte.

Haar tweede album So... Anything else? kwam in juli 2010 uit. Op 20 juli 2010 presenteerde Miss Montreal dit album in de Melkweg (Amsterdam). Hierbij speelde ze bijna alle liedjes van het nieuwe album. Giel Beelen overhandigde de band het album. Johnny de Mol was bij het liedje Say What You See de achtergrondzanger. Daarom was hij ook deze avond aanwezig om dit nogmaals te doen.

Op 16 oktober 2010 startte de clubtour van Miss Montreal in de Gigant in Apeldoorn. Deze clubtour deed twintig Nederlandse steden aan. Het laatste concert in deze reeks was op 22 april 2011 in Metropool in Hengelo.

Hans zong de intro van het kinderprogramma Huisje, Boompje, Beestje.

Op 3 april 2012 kreeg ze in de Coen en Sander Show de Schaal van Rigter uitgereikt voor het nummer Wish I could, dat in het jaar 2011 het meeste is gedraaid op 3FM.

Het album I Am Hunter verscheen op 13 april 2012

Miss Montreal boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Miss Montreal

Nieuws over Miss Montreal

Prijsindicatie van Miss Montreal

€ 12.500 1 x 60 minuten, Met band, exclusief techniek.
€ 5.500 1 x 30 minuten, inclusief monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Miss Montreal. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen