Mike Peterson boeken

Mike Peterson

Wilt u Mike Peterson boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Mike Peterson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Mike Peterson

Mike Peterson geboren in Den Haag, begon zijn zangcarrière op z'n 11de. Onwetend dat hij zou opgroeien tot een allround entertainer, wiens stem het best gekenmerkt wordt door zijn POWER ! Na enkele jaren als achtergrondzanger voor meerdere artiesten in Europa, begint Mike een solocarrière. Hij gaat nummers zingen in een pop/dance stijl en komt erachter dat deze stijl hem het meest aanspreekt. In het laatste kwartaal van 2001 begint hij met het schrijven van z'n eigen liedjes. Na 3 maanden wordt zijn talent ontdekt door de beroemde platenmaatschappij Dub Foundation. Deze succesvolle maatschappij, verantwoordelijk voor de grote hit van o.a. DJ Marc van Dale, is erg onder de indruk van Mikes vocale mogelijkheden. Ze nemen meerdere nummers van Mike op in hun studio. In januari 2002, komt Mike met zijn nieuwe en verbeterde, maar vooral spectaculaire liveshow, bijgestaan door 2 beeldschone danseressen. Zijn stem, knappe uiterlijk en goede repertoire, bestaande uit dance covers en natuurlijk zijn eigen nummers, zorgen ervoor dat mensen van alle leeftijden staan te dansen. In oktober 2002 komt zijn single "Show Me Your Love" uit die vervolgens gelijk op nummer 49 in de Nederlandse Top 100 binnenkomt. Na veel verschillende projecten heeft Mike het album "Swing" opgenomen. Hierop staan veel nummers uit het 'swing/crooner' tijdperk. Met dit album manifesteert Mike zich als een echte allround zanger. Maart 2006, Mike gaat terug de studio in en maakt een aantal 'ijzersterke' demo's ( sommige zelfs in het Nederlands gezongen !). Na een aantal try-out's, met onder andere Nederlandstalig materiaal, is men de voorbereidingen begonnen voor de release van nieuw repertoire/materiaal. Maart 2007 Naar Londen voor de opnames van de singel 'Could this really happen' (geproduceerd door de producers van o.a. Peter André). Het resultaat mag er zijn. Ondanks dat 'Could this really happen' net niet de Top40 heeft bereikt, is er enorm veel positieve aandacht geweest van Radio en TV stations door het hele land. Oktober 2007 De opnames van de opvolger van 'Could this really happen' gaan beginnen. Wederom in Londen door hetzelfde producers team. Kort hiervoor waren er ook de opnames voor het TV programma "Cor achter de dijken" van Cor Bakker. In het programma verweven zit een talentenwedstrijd tussen de provincies Noord- en Zuid-Holland. De in de eerdere uitzendingen ten gehore gebrachte 'Jij luistert naar mij' viel zo goed in de smaak dat al snel besloten werd om ook deze single uit te gaan brengen. Na het succesvol behalen van de finales, heeft hij deze ook nog gewonnen! Dus Mike mag zich winnaar noemen van de talentenjacht 'Cor achter de dijken'

In 2015 wordt Mike eindigt Mike gedeeld op de 3de plaats in het televisie programma Bloed Zweet & Tranen. De talentenjacht op SBS6 werd uiteindelijke gewonnen door Driekes Hoekstra.

Mike Peterson boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Video's van Mike Peterson

Prijsindicatie van Mike Peterson

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Mike Peterson. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen