Maico boeken

Maico

Wilt u Maico boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Maico. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Maico

Maico is geboren in 1995 en komt uit Enschede.Hij is een zanger die Nederlandstalig zingt. Hij was al een aantal jaren de feestzanger van familie, vrienden en kennissen.Tot dat Maico optrad in februari 2010 op een carnavalsfeest tijdens een gala-avond en het publiek erg enthousiast was over zijn zang prestaties en performance.Veel mensen adviseerden hem om hiermee door te gaan. En dat heeft Maico dan ook gedaan.Hij vindt het ook erg leuk om mensen te vermaken, want daar geniet hij van.Maico heeft het erg naar zijn zin in de muziekwereld.Zingen is zijn passie!

Augustus 2010 heeft Maico tijdens een Talentenjacht in Oude Pekela de eerste prijs gewonnen.De jury was unaniem van mening dat hij het publiek het beste wist te amuseren met zijn zang en performance.Kijk zo moet je entertainen, super gedaan zei een van de juryleden! Maico won daarmee een optreden met bekende Nederlandstalige artiesten uit de Artiestenstal van Lucas & Gea Productions en daarnaast mocht Maico als winnaar een single opnemen in een professionele studio.Lucas Hulshof bekend van het duo Lucas en Gea bracht Maico in contact met Jeroen Dirksen, (ex-producer van Thomas Berge)Gezocht is naar een geschikt liedje voor Maico.

November 2010 was het zover, Maico gaat de studio in om zijn eerste single op te nemen. Eind december 2010 is de eerste single van Maico uitgebracht. Het liedje heet: Liefde is een virus.De eerste single wordt zeer snel opgepakt door o.a. RADIO NL die Maico in de playlist opneemt en waardoor Maico maar liefst 2 maanden is te vinden in de NL DAG TOP 5 waarvan 19 keer op de nummer 1 positie van deze dagelijkse RADIO NL hitlijst.

Ook andere radiostations pakken zijn hitsingle: Liefde is een virus, snel op. Radio Hollandio zet Maico in de playlist van Brabant en Zeeland. En ook scoort Maico hoog in de Nederlandstalige hitlijsten van o.a.Gigant Fm, Radio Continu, Loco FM-De Nedertaler,

Radio Parkstad Veendam - De Vliegende Schijven. En op veel radiostations op het Internet.

Maar ook in België weet Maico te scoren in Nederlandstalige hitlijsten van diverse radiostations.Eigenlijk te veel om op te noemen.

Kortom, Maico zijn eerste hitsucces: Liefde is een virus is binnen.

Eind juli 2011 komt Maico met zijn tweede single: Zoveel Moois, de single is opgenomen in de studio van Terry West Productions en het koorwerk op deze single is ingezongen door Lucas en Gea. Het is een verrassend eind resultaat geworden, en ook deze single krijgt net als zijn eerste single veel airplay bij diverse radiostations in Nederland en België en behaald met Zoveel Moois opnieuw hoge noteringen in diverse Nederlandstalige Hitlijsten. Zelfs de videoclips: Zoveel Moois en Liefde is een virus zijn nog regelmatig te zien op TV Oranje, Sterren.nl en andere clipzenders.

Februari 2012 verschijnt Maico zijn 3e single getiteld: Jij, en is even als Zoveel Moois opgenomen in de studio van Terry West Productions. Wederom is het koorwerk in handen van Lucas en Gea en wordt net als de vorige singles weer uitgebracht op het platenlabel van L&G Productions.Dit keer is gekozen voor een lekker aanstekelijk meezing up tempo liedje. Waarmee Maico tijdens zijn optredens, aangevuld met zijn andere feestkrakers een gezellig feestje kan bouwen!

Zij houdt nog steeds van hem' is alweer de 4e single van deze 17-jarige talentvolle zanger uit Enschede.

Inmiddels treedt Maico met veel succes op tijdens feesten, partijen, evenementen, braderieën.

 

Video's van Maico

Prijsindicatie van Maico

€ 695 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 250 personen of monitorset.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Maico. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen