Lesley Williams boeken

Lesley Williams

Wilt u Lesley Williams boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Lesley Williams. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Lesley Williams

Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische André Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar. Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied. Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: KLM, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt. Brengt zanger Lesley Williams alleen André Hazes repertoire? Nee, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever is hij in staat om een zeer breed repertoire te zingen, waarbij hij kan kiezen uit zo'n 350 nummers. Een ding is altijd zeker, waar Lesley Williams optreedt wordt het feest. Momenteel is Lesley samen met zijn management, een aantal componisten en Forza artists & records bezig met de voorbereidingen van z'n nieuwe album en uiteraard een aantal singles.

Lesley Williams boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Lesley Williams

Prijsindicatie van Lesley Williams

€ 995 1 x 30 minuten, Kroeggage. Inclusief geluid tot 100 personen of monitorset
€ 1.495 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 300 personen of monitorset.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Lesley Williams. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen