Leona Philippo boeken

Leona Philippo

Wilt u Leona Philippo boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Leona Philippo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Leona Philippo

Leona Philippo is achtergrondzangeres geweest bij Kane, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Ze heeft zelfs opgetreden met Lionel Richie en was ze te bewonderen in verschillende musicals. Sinds het winnen van The voice kunnen we nog meer genieten van al haar talenten. Ze zingt, rapt, danst, presenteert en acteert.

Leona Philippo neemt met haar versie van het nummer 'Could You Be Loved' wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Samen met Afrojack maakte ze het dancenummer 'With a Word'. Ook was ze te gast in De Wereld Draait Door. Daarnaast betreedt ze het podium voor de populaire Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome én is ze een van de Ladies of Soul. Deze veelzijdige dame mag je niet missen!

Leona Philppo boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Leona Philippo

Prijsindicatie van Leona Philippo

€ 3.975 1 x 30 minuten, Incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Leona Philippo. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen