Lamme Frans boeken

Lamme Frans

Wilt u Lamme Frans boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Lamme Frans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Lamme Frans

Lamme Frans gaat zware tijden tegemoet. In één weekend werd zijn carnavalskraker “alles in een” ruim 300.000 keer bekeken op Youtube.  De teller stijgt dagelijks met meer dan 100.000 en dat betekend dat Lamme Frans het land in trekt om alle feesttenten op zijn kop te zetten.

Hieronder een leuke kleine introductie over Lamme Frans:
Lamme Frans heeft zijn baan als conciërge opgegeven. “Tegenwoordig zit ik liever aan de bar. In de kroeg hoef ik zelf niks op te ruimen. Ik heb van mijn vorige werk een doos consumptiebonnen meegenomen en de barman heeft nog steeds niks in de gaten.” Iedere dag is Frans in het café in Stampersgat te vinden. “Eerst dronk hij gewoon de hele avond bier, tegenwoordig is het eigenlijk niet te peilen”, aldus kroegbaas B.Na de opnames van de clip waren er wel wat problemen. “Ik heb drie dagen met een kater in de kroeg gezeten en kon niet optreden. Gelukkig waren er toen nog geen boekingen, dus mij hebben ze niet gemist.”Onder zijn vele fans mag Lamme Frans ook singer-songwriter Nielson rekenen. “Tof gedaan!”, meldde de populaire zanger via Twitter over Frans’ parodie op zijn hit ‘Beauty & de brains’. Frans is er trots op. De jolig besnorde ex-conciërge kijkt overigens enorm uit naar komend carnaval: “Er is mij verteld dat artiesten onbeperkt consumptiebonnen krijgen toegestopt en die doos is bijna leeg, dus dat komt goed uit!”

Lamme Frans boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Lamme Frans

Prijsindicatie van Lamme Frans

€ 1.295 1 x 30 minuten, Incl. monitorset of geluid tot 400 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Lamme Frans. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen