Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie

Wilt u Kraantje Pappie boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Kraantje Pappie. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Kraantje Pappie

Kraantje Pappie bracht in 2008 zijn eerste Clubvroer Mixtape uit (de releaseparty die hierbij hoorde was in een uitverkocht Simplon).  Hij woont en werkt in Groningen en ontdekte de hiphop muziek via RUN DMC en Bodycount en natuurlijk het zelf experimenteren.

In 2009 voegde Kraantje Pappie zich bij het label van Jiggy Die, Noah’s Ark. Op dit label werd Boulimia EP uitgebracht met wederom een uitverkochte releaseparty. Naast grote shows in de Melkweg en Paradiso dropte hij nog een 100Barz sessie, die inmiddels meer dan 2 miljoen views heeft genoteerd. Vergezeld door DJ Friss en Fiddox, zijn moshpits eerder regel dan uitzondering en Kraantje’s humoristische, platte maar zeer scherpe teksten krijgen live een extra dimensie.

met “Waar is Kraan” heeft Kraantje Pappie een single top 100 notitie te pakken.

Kraantje Pappie boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Kraantje Pappie

Prijsindicatie van Kraantje Pappie

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Kraantje Pappie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen