Kraak en Smaak boeken

Kraak en Smaak

Wilt u Kraak en Smaak boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Kraak en Smaak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Kraak en Smaak

Als Kraak en Smaak in de zaal is, houdt het publiek de voeten in de regel niet meer stil op de vloer. De combinatie van live muzikanten met de Kraak en Smaak beats is ongeëvenaard en we kunnen met een gerust hart de garantie afgeven dat er uitbundig gedanst zal worden!

De wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton schreef er al over: ‘One of the hottest groups around! Kraak en Smaak are fucking amazing!!’ Nationaal en internationaal heeft deze live-danceband een uitmuntende reputatie opgebouwd met hun sprankelende shows. De combinatie van dance met funk en soul, hun grootste hits en een aantal bijzondere remixen voorzien van een lekker ‘Kraak en Smaak sausje’ zijn de ingrediënten van een explosieve set en zorgen ervoor dat het publiek waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens de optredens. Dé dance-sensatie op club, festival en corporate event! 

Kraak en Smaak boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Video's van Kraak en Smaak

Prijsindicatie van Kraak en Smaak

€ 3.750 1 x 120 minuten, Incl. 1 DJ en 1 VJ
€ 7.500 1 x 45 minuten, Met band

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Kraak en Smaak. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen