Kleine Viezerik boeken

Kleine Viezerik

Wilt u Kleine Viezerik boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Kleine Viezerik. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Kleine Viezerik

Kleine Viezerik Aka KV heeft altijd al een passie voor rappen gehad. In het jaar 2000 begon hij zijn passie wat serieuzer te nemen en begon hij met het schrijven van eigen teksten. Hij manifesteerde zich actief in verschillende teams zoals “Hinderelijke Straat Schoften” en “Rhymes Connect”.

Samen met “Fenomeen” start hij “Onderinvloed”. Met de komst van Vito en Conflict ging het snel. Hij werd herkent op straat en tekende snel daarna een contract bij platenlabel Pitu Records. Met nummers als Hosselaar en Snelle Laan brengen zij dikke tracks uit. Door de goede samenwerking met de studio konden zij bijna dag en nacht gebruik maken van de faciliteiten. Dit resulteerde er in dat er bijna dagelijkse potentiele tracks werden uitgebracht.

In 2011 werd Kleine Viezerik in het programma Ali B op volle toeren gekoppeld aan Willeke Alberti. ( Hij was ook genomineerd voor de Gouden Televizierring 2011). Samen traden ze op tijdens de State Awards in Rotterdam, Hij was 4 keer genomineerd en won zelfs de Award voor “Beste Artiest”.

Kleine Viezerik boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Kleine Viezerik

Prijsindicatie van Kleine Viezerik

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Kleine Viezerik. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen