Junior Powerbuam boeken

Junior Powerbuam

Wilt u Junior Powerbuam boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Junior Powerbuam. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Junior Powerbuam

Wij willen U voorstellen Twee ambitieuze junior muzikanten Jens en Niels Ontstaan voor de liefde aan de volksmuziek, en artiesten zoals: Die klostertaler, en Marc Pircher, uit Oostenrijk, begonnen beide jonge muzikanten vanaf hun derde jaar aan een opmerkelijke carrière. Gesteund door een evenzo ambitieuze moeder. Samen met haar vriend die bekend was van Peter Wagner en van Dreiländerblits zorgen beide voor een goede begeleiding, uitvoering en uitstraling. Met veel succes en tal van optredens in het binnen en buitenland weten Jens en Niels het publiek op een zeer professionele manier te vermaken. Optredens zoals in het voor programma van die klostertaler, Marc Pircher, Zillertaler, en in vele carnevals festiviteiten zoals het Preuvenement in Maastricht met Frans Theunisz getuigen al van opmerkelijke successen.Ook zijn ze bij verschilende tv programma's geweest Bijv. TVLimburg

Video's van Junior Powerbuam

Prijsindicatie van Junior Powerbuam

€ 950 1 x 40 minuten, Exclusief geluid
€ 1.350 2 x 30 minuten, Excusief geluid
€ 1.100 1 x 40 minuten, Inclusief geluid

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Junior Powerbuam. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen