Johannes Rypma boeken

Johannes Rypma

Wilt u Johannes Rypma boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Johannes Rypma. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Johannes Rypma

Johannes Rypma deed mee in het derde seizoen van The Voice Of Holland. Voor zijn deelname trad Johannes Rypma al regelmatig op met zijn eigen band in Friese feesttenten. Zijn droom was altijd om de nieuwe Syb van der Ploeg te worden. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The voice of Holland, hij wilde één keer in zijn leven een poging hebben gedaan om door te breken via een talentenjacht.

De zanger uit het team van Nick en Simon haalde de finale en overtuigde het publiek onder andere met het nummer 'Sex On Fire'. Zijn ruwe stem en stoere imago leverden hem de tweede plaats op in de populaire talentenjacht. Johannes Rypma bracht inmiddels de singles 'Play Me' en 'My Heart Don't Wanna Let Go' uit. Samen met Mirjam Timmer (Twarres) maakte hij het friestalige nummer 'Ik wol dy'.

Johannes Rypma boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Johannes Rypma

Prijsindicatie van Johannes Rypma

€ 1.975 1 x 30 minuten, Incl. geluid tot 750 personen. tape act.
€ 3.500 2 x 40 minuten, Incl. live band. Excl. geluid.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Johannes Rypma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen