Jeff van Vliet boeken

Jeff van Vliet

Wilt u Jeff van Vliet boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Jeff van Vliet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Jeff van Vliet

Fluitsma en Van TijnDe tune van het nieuwe tv programma van Jack Spijkerman "Wat vindt Nederland", dat op zaterdagavond wordt uitgezonden, is ingezongen door Jeff van Vliet. Het originele nummer kennen we natuurlijk van Fluitsma en Van Tijn die in het jaar 1996 een hit scoorden met "15 miljoen mensen. Jeff's repertoire beperkt zich natuurlijk niet tot deze tune. Hij omschrijft zichzelf het liefst als zanger van het levenslied.Tros MuziekfeestMet zijn eigen nummers heeft Jeff van Vliet al enkele malen op het Tros Muziekfeest gestaan. Hij deelde daar het podium met onder andere Marianne Weber, Peter Beense, Frans Duijts en Petra Berger.Uit de wegNadat platenmaatschappij Berk Jeff van Vliet een contract had aangeboden kon Jeff in de Arnold Mühren Studios gaan werken aan zijn debuutalbum. Dat doet Jeff met hulp van gerenommeerde muzikanten als Hans Eijkenaar (Anouk, Trijntje Oosterhuis, René Froger), Bert Meulendijk (Gordon, Gerard Joling, BZN) en Michel van Schie (Anouk, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis). Ondertussen blijft Jeroen Englebert liedjes voor hem schrijven, al dan niet in samenwerking met Kayak-drummer Pim Koopman die als producer/componist ook succesvol is geweest met acts als Pussycat, Maywood, Time Bandits en Sandy Coast. “Het is een fantastische ervaring om met zulke rasmuzikanten te mogen werken. Het lijkt wel alsof het dan allemaal veel gemakkelijker gaat. De liedjes op het album zijn als het ware vanzelf tot stand gekomen.” Uit de weg want in november 2008 is het prachtige album uitgebracht.Op Jeff van Vliets debuutalbum zijn uiteindelijk veertien liedjes terecht gekomen. Daaronder bevinden zich stukken als Pijn, Druppels Op Je Huid en Ze Wacht Nog Steeds Op Mij. Verder bevat het album avontuurlijke uitstapjes als Maria of het uptempo Amsterdam, een eerbetoon aan Jeffs geboortestad.Het is niet mijn foutJeff's eerste single ’t Is Niet Mijn Fout is al veelvuldig op de radio te horen. Bent U nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere artiest, twijfel dan niet, en vraag zijn exacte prijs en beschikbaarheid op.

Video's van Jeff van Vliet

Prijsindicatie van Jeff van Vliet

€ 1.295 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 350 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Jeff van Vliet. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen