Jan van Est boeken

Jan van Est

Wilt u Jan van Est boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Jan van Est. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Jan van Est

Met de single Ik ben zo blij vandaag zet Jan van Est de ingezette koers van zijn laatste hit De zon in mijn hart stevig door.
Met een hernieuwd team in platenmaatschappij Berk Music Music en managementkantoor RAS Entertainment zal in 2012 blijken dat Jan, samen met producer Kees Tel, hit na hit zal scoren.

In 2010 en 2011 vocht Jan van Est zich muzikaal terug met diverse comebackhits en een goed ontvangen album in ‘Kleine jongen’.
De single Hé Mooie Meid werd al snel een favoriet tijdens optredens in het hele land en opvolger Een Ouderwetse Hollandse Winter werd vervolgens massaal opgepikt door de Nederlandse radio- en televisiezenders, waardoor het ook daadwerkelijk de soundtrack van de winter van 2010/2011 werd.
Met zijn zomerse Latin Lady zorgt hij voor een opvallende tropische verrassing in de vorm van een Nederlandstalig antwoord op het geluid van Caro Emerald.
De single Kleine jongen werd speciaal opgenomen voor zijn zoontje, die in de zomer van 2011 is geboren.
Van Est gaf zijn versie van Kleine Jongen gratis weg op internet rond Vaderdag en wist hiermee zowel zijn eigen als de fans van André Hazes te verrassen.
De zon in mijn hart bleek uiteindelijk de grootste hit van het album;
de song werd vele weken gesteund door veel radio- en Tv zenders. In het volkse segment wordt de single tot één der zomerhits van 2011 gebombardeerd.

Al dit succes rondom Jan van Est blijft bij andere platenmaatschappijen niet ongemerkt.
Jan wordt eind 2011 benaderd door diverse platenmaatschappijen en na wijs beraad werd er gekozen om een samenwerking aan te gaan met Berk Music Music, het label dat onderdak biedt aan o.a. Gebroeders Ko, Marianne Weber, Django Wagner, Stef Ekkel en Mooi Wark.

Jan van Est boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Jan van Est

Prijsindicatie van Jan van Est

€ 795 1 x 30 minuten, Incl. geluid tot 250 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Jan van Est. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen