Jan van Brusselband boeken

Jan van Brusselband

Wilt u Jan van Brusselband boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Jan van Brusselband. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Jan van Brusselband

De Jan van Brusselband bestaat inmiddels een dikke tien jaar.Hun single "Theezakje" was een bescheiden hit en de band was met dit nummer op de nationale TV (Tros) te zien (1998).De optredens van de band worden gekenmerkt door de volgende woorden: energiek, opzwepend, vermakelijk, aanstekelijk en eigenzinnig. De stijl van de band toont verwantschap met die van Rowwen heze en Pater Moeskroen, maar is toch duidelijk anders.Eigen composities zijn een belangrijk deel van de show. Af en toe komt er een cover voorbij. De folk is duidelijk terug te horen door het gebruik van o.a. accordeon en tin-whistle (Ierse fluit), maar ook een scheurende gitaar ontbreekt niet. De slogan: "fris, folky en het rockt" is dus zeker van toepassing!De Jan van Brusselband heeft opgetreden op festivals zoals Elastiek en Oerol. Het is duidelijk dat de Jan van Brusselband zich thuis voelt in de grote mensenmassa's van zalen en feesttenten, maar ook in de gezelligheid van het café.Na een aantal singles maakte de Jan van Brusselband in 2008 een volwaardig cd-album, "Bruxelles Central", en het resultaat daarvan mag er zijn! Een volwassen, sfeervol album met een grote diversiteit aan nummers, waarin de energie van de Jan van Brusselband duidelijk naar voren komt.In het voorjaar van 2009 verscheen de single "Twee emmertjes water halen". Dit nummer haalde moeiteloos de Top 100. De Jan van Brusselband was te gast in menig tv-programma. De opvolger "Thuis" werd een bescheiden hit maar bleek het live geweldig te doen.In oktober van 2010 werden de opnames van het nieuwe album afgerond en verscheen de eerste single van het album: "Mannen van Stavast"

Video's van Jan van Brusselband

Prijsindicatie van Jan van Brusselband

€ 1.200 1 x 60 minuten, Exclusief geluid

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Jan van Brusselband. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen