Jaman boeken

Jaman

Wilt u Jaman boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Jaman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Jaman

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Op Nieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Nu is het tijd voor de volgende stap in de carrière van de sympathieke Deventerse zanger. Die maakt hij met zijn album ‘In M’n Dromen’
 
De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman heeft er in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten. Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Tijdens een buurtfeest zong Jaman, Danny de Munk, Ciske de Rat dat memorabele optreden was het moment dat voor Jaman de hobby een passie werd. Stukje bij beetje legde hij de lat hoger voor zichzelf. En elke keer weer schoof hij een stukje verder richting een carrière als professioneel zanger.

Gesteund door een team van professionals, zet Jaman in april 2012 de volgende stap. De nieuwe single Laat Me Los, Laat Me Vrij is wederom een productie van Waylon van der Heijden ditmaal met teksten van Alie Bakker, die eerder voor onder meer Willem Barth schreef. Laat Me Los, Laat Me Vrij laat perfect ‘het geluid’ van Jaman horen. Vrolijk, makkelijk mee te zingen en met een iets melancholieke ondertoon. Een single waarmee ‘de talentvolle belofte uit 2011’ zichzelf definitief vestigt als een volwassen talent van nu 

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Daarnaast kan Jaman moeiteloos een geweldig "feest" neerzetten.

Jaman boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Jaman

Prijsindicatie van Jaman

€ 995 1 x 30 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Jaman. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen