Inna boeken

Inna

Wilt u Inna boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Inna. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Inna

Voorheen was Inna vooral erg bekend in haar thuisland Roemenië en Bulgarije. Maar sinds 2008 ze mede dankzij haar hit "Hot" ook bekend in West-Europa. In Roemenië, Bulgarije, Spanje, Griekenland en Turkije scoorde ze met "Hot" een nummer 1-hit en in Nederland en Rusland een nummer 2-hit. Haar tweede single in Nederland werd "Déjà Vu". Wederom een top 10 hit. "Déjà Vu" haalde de zevende plaats als hoogst behaalde plek. De derde single van Inna in Nederland werd "Love". In eerste instantie zou "10 Minutes" de volgende single worden, maar dat ging toch niet door. Als laatste singles van het album HOT volgden "Amazing" en "10 Minutes". "Sun Is Up" is uitgekomen als eerste single van haar nieuwe album "I Am the Club Rocker". Als tweede single van het album werd "Club Rocker" uitgebracht.

In 2011 won Inna een European Border Breakers Award. De European Border Breakers Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerden.

Inna boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Inna

Nieuws over Inna

Prijsindicatie van Inna

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Inna. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen