Humberto Tan boeken

Humberto Tan

Wilt u Humberto Tan boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Humberto Tan. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Humberto Tan

Humberto Tan is één van de bekendste en veelzijdigste presentatoren van Nederland. Met zijn eigen stijl presenteerde Humberto jaren tv-programma’s zoals de Wedstrijden en RTL Boulevard. Sinds kort is Humberto te zien als tafelheer in het programma RTL Late Night. Naast presenteren heeft Humberto zijn eigen kledinglijn, radioprogramma en schrijft hij boeken. Humberto Tan is bestuurslid van de stichting Suriprofs die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Sinds 2002 is hij tevens ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis.

Humberto Tan heeft zichzelf een hele eigen stijl aangemeten, enerzijds deskundig en inhoudelijk, anderzijds los en vermakelijk. Met zijn charmante persoonlijkheid en innemende lach steelt hij de harten van het publiek. Door zijn brede interesse, communicatieve vaardigheden en ontspannen manier van presenteren lijkt elk thema hem perfect te passen. Of nu een sportieve, zakelijke of maatschappelijke bijeenkomst is, Humberto Tan maakt er een energiek en interactief programma van.

Humberto Tan zijn sterkte punten zijn: motiveren en inspireren. Zijn show is erg intertactief.

Humberto Tan boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van Humberto Tan

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Humberto Tan. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen