Het Feestteam boeken

Het Feestteam

Wilt u Het Feestteam boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Het Feestteam. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Het Feestteam

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

Het Feestteam boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Het Feestteam

Prijsindicatie van Het Feestteam

€ 1.995 1 x 40 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Het Feestteam. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen