Hermes House Band boeken

Hermes House Band

Wilt u Hermes House Band boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Hermes House Band. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Hermes House Band

Het begon in 1984, toen een groep Rotterdamse studenten besloten dat er op hun sociëteit Hermes maar eens wat meer cultuur in de vorm van muziek moest komen en een band oprichtten. Deze band werd al snel de huisband van de sociëteit en ook bij andere studentenverenigingen ontstond belangstelling voor optredens. Het duurde niet lang of optredens in heel Nederland en ook in het buitenland volgden. Overal wilde men dé studentenband van Nederland hebben om hun partij tot een echt knallend feest te maken. Al snel kwamen de artiesten erachter dat er op een gegeven moment wat serieuzer gestudeerd moest gaan worden en zo werd het systeem van de wisselende bezetting geboren: als een bandlid het studeren niet meer met de band kon combineren of aan het werk ging, zocht hij of zij een opvolger. Zo ging het een paar jaar door en als klapper op de vuurpijl stootte de HHB Marco Borsato’s Dromen zijn Bedrog in 1994 van de nummer 1 positie in de Nederlandse top 40 met hun interpretatie van Gloria Gaynors ‘I Will Survive’ en ook in onder andere Frankrijk, Duitsland en Hong Kong kwam de HHB hoog in de hitparades. Het bekende ‘lalala’-lijntje wordt nog steeds, dik 15 jaar na dato, luidkeels gezongen op bijvoorbeeld voetbaltribunes. Toen de band over de hele wereld veel geboekt werd hebben de studenten besloten de HHB International in het leven te roepen, die de optredens in het buitenland voor hun rekening namen. De beide bands bestaand nog steeds zij aan zij.

Video's van Hermes House Band

Prijsindicatie van Hermes House Band

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Hermes House Band. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen