Henk Dissel boeken

Henk Dissel

Wilt u Henk Dissel boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Henk Dissel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Henk Dissel

Op 21 februari 1991 werd Henk Dissel geboren. Van jongs af aan is zijn passie al zingen en entertainen. Nu, meer dan 2 decenia later, is Henk bezig met zijn klim naar de top van Nederland.
 
Henk Dissel werd landelijk bekend door zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy in 2008, waarin hij het nummer ‘10 seconden later’ uitbracht. Dit was het begin van een mooie carrière met singels als ‘Ik wil jou’, ‘Alleen maar jou’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’. Vele van zijn singels bereikten de Single Top 100 en kregen veel steun bij radio en Tv zenders.
 
In 2011 sloeg Henk Dissel definitief zijn muzikale pad in met de single ‘Denk je nog wel aan mij’. De single werd erg positief ontvangen, stond wekenlang in de Single Top 100 en de agenda van Henk Dissel begon langzaam vol te stromen.
 
Henk Dissel maakte een succesvolle start in het jaar 2012 met zijn landelijke hit ‘Lange nacht’ die maar liefst 17 weken in de Single Top 100 stond en in elke kroeg en discotheek werd meegezongen. Na deze geweldige cover van Michel Teló gaat de carrière van deze jonge zanger in sneltreinvaart. In het najaar van 2012 kwam de knallende opvolger van ‘Lange Nacht’, genaamd ‘Een bom’ uit, en ook deze single werd een hit met 10 weken Single Top 100, veel airplay en vele views op Youtube.
 
De agenda van Henk Dissel vult zich snel met optredens door het hele land; Henk treedt onder andere op bij Oosterhout Live, heeft zijn eigen avond in Jantjes Verjaardag, mag in de grote feesttent van de Tilburge Kermis optreden en staat 3 avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA bij de Halftimeshow van de concertreeks van Toppers in Concert 2012.
 
 Maar Henk houdt het niet bij zingen alleen, in het jaar 2012 is hij aan de slag gegaan met verschillende tekstschrijvers om zelf liedjes te gaan schrijven, voor zichzelf en anderen.
 
Als afsluiter van dit geweldige jaar kwam de zanger uit Zeist met een echte feel good Kerstsingel uit en kon het jaar definitief niet meer stuk voor Henk. De single werd door diverse websites en radiozenders gebombardeerd tot de kerstsingle van 2012.
 
Ook 2013 begint voor Henk Dissel goed met een nieuwe swingende single ‘Dansen’ in April zorgt Henk voor een knallende start van het jaar. De single weet zich gesteund door lange airplay mooie plaatsen in de diverse charts te veroveren. In September wordt de single 'Rood fruit' uitgebracht, welke direct op veel steun uit het land en de radiozenders mag rekenen. Duidelijk is dat Henk Dissel op de vooravond van een landelijke doorbraak staat.

Video's van Henk Dissel

Prijsindicatie van Henk Dissel

€ 1.495 1 x 30 minuten, Incl. monitorset of geluid tot 400 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Henk Dissel. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen