Henk Bernard boeken

Henk Bernard

Wilt u Henk Bernard boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Henk Bernard. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Henk Bernard

Henk Bernard kocht op 16 jarige leeftijd een soundmixer, het liefst luisterde hij naar nummers van het levenslied. Na een karaoke avond op de camping in Spanje werd gevraagd aan Henk of hij mee wilde doen aan een Hollandse middag als hij weer in Nederland was. Uiteindelijk in Nederland na een paar biertjes besloot hij het te doen en trok uit eindelijk ook daarna de stoute schoenen aan en belde de studio.

Henk Bernard bracht in september 2007 zijn eerste single uit “Wat is voor mij een dag”. Met de single onder zijn arm ging Henk naar de studio van radio Mexico en vroeg of ze hem een keer wilde draaien. Voor hij het wist stond hij op nummer 1 in de top 20. Na dit succes ging hij opnieuw de studio in en kwam met het nummer “Soms is het moeilijk” met als extraatje een cover van zijn grote idool Andre Hazes, het nummer “Laat me”.

Daarna is Henk Bernard niet meer weg te slaan uit de studio en komt in december 2009 met het album “geniet”.

Henk Bernard boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Henk Bernard

Prijsindicatie van Henk Bernard

€ 1.975 1 x 30 minuten, incl. monitorset of geluid tot 400 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Henk Bernard. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen