Helemaal Hollands boeken

Helemaal Hollands

Wilt u Helemaal Hollands boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Helemaal Hollands. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Helemaal Hollands

Twee heren bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens die altijd één groot feest van herkenning zijn. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals De ober, De arme muzikant en Een ster vernoemd naar jou.

Carlo en Leo zijn in 1999 begonnen in de Hennie Huisman Soundmixshow.Nadat ze eerst onder de naam Move-it met “I SAVE THE DAY” een hit hebben gescoord besluiten ze eind 2005 over te stappen op het Hollandse lied. Dit is het begin van Helemaal Hollands. Na 2 albums, tal van singles en een succesvol medley-album, zijn de mannen niet meer weg te denken uit het nederlandstalige circuit.

Het jaar 2010 begint voor het duo goed, omdat ze met “De ober” hun allereerste top 10 hit scoren. De single is geschreven door Jan Smit, Simon Keizer (Nick & Simon) en Kees Tol. In 2011 scoort Helemaal Hollands met de hit “Waar is dat feestje

Video's van Helemaal Hollands

Nieuws over Helemaal Hollands

Prijsindicatie van Helemaal Hollands

€ 1.595 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 350 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Helemaal Hollands. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen