Grad Damen boeken

Grad Damen

Wilt u Grad Damen boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Grad Damen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Grad Damen

Grad Damen trad al op 17-jarige leeftijd op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers’ vader. De serieuze doorbraak volgde in 2000 met “Alisha“, een vertaling van Julio Iglesias’ “Un canto a Galicia“. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.

Grad Damen trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw tegen met wie hij twee zonen heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privé-optreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger.

Andere hits van Grad Damen zijn: “Dromen worden waar“, “Ik neem je mee“, “Zomaar” en “Liefde“.

Begin 2010 scoorde Grad Damen een grote hit in de Single Top 100. Het nummer “Ik hou het meest van jou” was het eerste nummer dat hij zelf geschreven had, speciaal voor zijn vrouw Danielle. Het kwam voort uit een samenwerkingsverband met The Basily Boys, die eerder meededen aan het SBS-programma Hollands Got Talent

Grad Damen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Grad Damen

Prijsindicatie van Grad Damen

€ 1.495 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Grad Damen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen