Glennis Grace boeken

Glennis Grace

Wilt u Glennis Grace boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Glennis Grace. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Glennis Grace

Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen.

Eind vorig jaar is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace het met Goud bekroonde album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” en scoorde ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en ontving hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook heeft zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam ArenA.

Eind december 2011 is Glennis door niemand minder dan Edwin Evers gevraagd met haar een duet op te nemen. Deze Nederlandstalige hitsingle “Wil Je Niet Nog 1 Nacht” is door Edwin Evers geproduceerd die ook de tekst heeft geschreven. Edwin vroeg Glennis in de zomer van 2011 om een demo in te zingen van een liedje dat hij geschreven had. Toen het klaar was waren ze beide zo enthousiast dat ze met elkaar besloten hier een duet van te maken en als single uit te brengen. Inmiddels is deze single bekroond met een gouden status.

Tevens is haar CD “One Night Only” meer dan 50.000 keer verkocht, waardoor Glennis een platina plaat mocht ontvangen uit handen van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Video's van Glennis Grace

Nieuws over Glennis Grace

Prijsindicatie van Glennis Grace

€ 9.995 1 x 60 minuten, Inclusief live band
€ 4.950 1 x 30 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Glennis Grace. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen