Girls Love DJ's boeken

Girls Love DJ's

Wilt u Girls Love DJ's boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Girls Love DJ's. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Girls Love DJ's

Girls love DJ’s bestaat uit Rob Zwart en Ron Simpson. Zij begonnen 10 jaar geleden in The Supperclub in Amsterdam. Het bleek precies te zijn waar Amsterdam op zat te wachten. De energie van het publiek in combinatie met de elektronische beats werd één van de meest bizarre clubavonden in de historie.

Op dit moment, 10 jaar later, zijn Girls Love DJ’ s ook de grenzen over gestoken. Zij hebben optredens gehad in Stockholm, Dubai, Londen, Barcelona en nog veel meer steden. Het eigenlijke idee achter Girls Love DJ’ s was het creëren van echte clubnights die echt los zouden gaan. Hun set kan zomaar van House naar HipHop en van Pop naar Dubstep gaan. Toch zorgen zij ervoor dat het één geheel blijft. Dat is hun kracht.

Girls Love DJ’s boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Girls Love DJ's

Prijsindicatie van Girls Love DJ's

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Girls Love DJ's. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen