Gijs Staverman boeken

Gijs Staverman

Wilt u Gijs Staverman boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Gijs Staverman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Gijs Staverman

In 1979 startte Gijs Staverman zijn carrière als DJ bij de lokale ziekenomroep. Zijn taken bestonden uit het archiveren van bandjes en plaatsjes op alfabet zetten. In 1983 ging het een stapje verder en mocht bij plaatjes draaien bij de piratenstations: w.o. Counterpoint FM, WAPS, Extra 108 en Super 106 (België). In 1991 kwam zijn eerste grote doorbraak en deed zijn intrede bij Veronica FM. Hier presenteerde hij: Ook goede morgen, O want een nacht en de top 40. Daarna presenteerde Gijs Staverman op de Nederlandse televisie de Nederlandse top 40.

Na succesvolle tv-programma's als Streetlive, Boobytrap en Veronica goes down under maakte Gijs Staverman in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Bij Yorin presenteerde Staverman: Lovetest, Typisch ' 90, Starmaker en Staverman ziet alles. Ook ging hij weer bij de radio verder bij het programma Staverman's Drivetime, Gijs en Wout in de middag en Staverman op Stelten.

In 2002 heeft Gijs Staverman zijn eigen bedrijf underDOGmedia opgericht. Hier bedenkt en produceert hij samen met een creatief team nieuwe ideeën voor radio, televisie, evenementen en internet. underDOGmedia creëert een beeld van jouw idee!

Gijs Staverman boeken voor een DJ Set op uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Gijs Staverman

Prijsindicatie van Gijs Staverman

€ 2.495 1 x 120 minuten, Exclusief DJ set

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Gijs Staverman. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen