Gianni Marino boeken

Gianni Marino

Wilt u Gianni Marino boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Gianni Marino. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Gianni Marino

Gianni Marino is een 23-jarige Amsterdamse DJ, hij is een van de aankomende jonge talentvolle DJ's die is geïnspireerd door verschillende stijlen van muziek, van oosterse geluiden tot aan de (Nederlandse) house klanken dat klinkt als vuurwerk. Deze style trekt veel mensen en maakt hen gek op grote evenementen over de hele wereld!

De inspiratie voor het maken van verse Oosterse geluiden komt van het martial art-films waar hij enorm van houdt om naar te kijken. Gianni Marino krijgt veel steun van grote namen zoals Tiesto, David Guetta, Diplo, Laidback Luke, Angger Dimas, Blink en natuurlijk GTA. Gianni Mariano vindt daarom altijd het juiste evenwicht met oosterse muziek en housemuziek die we liefhebben. Het idee van het mengen van verschillende stijlen en technieken in de ene en de andere komt natuurlijk voor hem.

Gianni Marino heeft ook enkele remixes gemaakt voor artiesten als: Wacka Flocka, Chain Gang, Mike Posner, Lil Wayne en supercool Nouveau Yorican.

Gianni Marino boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Gianni Marino

Prijsindicatie van Gianni Marino

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Gianni Marino. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen