Géza Weisz boeken

Géza Weisz

Wilt u Géza Weisz boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Géza Weisz. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Géza Weisz

Acteur en presentator Géza Weisz is bekend van de film "Alleen Maar Nette Mensen" en het programma Expeditie Robinson 2013. Daarnaast is hij één van Amsterdam's meest gewilde DJ's en heeft hij zijn eigen partyconcept Het Klassenfeestje dat meerdere keren per jaar plaatsvindt in een uitverkocht AIR en Paradiso.

Géza Weisz speelde eerder een belangrijke rol in de Carry Slee-verfilming Timboektoe en was te zien in Happy End, het derde deel van de Leedvermaak-trilogie van zijn vader Franz.

Kort na de film Alleen Maar Nette Mensen speelde Géza een grote rol in de populaire serie Verliefd op Ibiza. OOK vertolkt hij de rol van Wiplala in de gelijknamige familiefilm die eind 2014 draait in de Nederlandse bioscopen.

Ook speelde Géza Weisz al gastrollen in series als Keyzer & De Boer Advocaten, IC, Roes en Zoop. In het theater was de jonge acteur al te zien in de voorstelling Pleuris op de Parade en tijdens het Over 't IJ-festival met het stuk River & Mountain.

Géza Weisz boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van Géza Weisz

€ 1.975 1 x 90 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Géza Weisz. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen