Genairo Nvilla boeken

Genairo Nvilla

Wilt u Genairo Nvilla boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Genairo Nvilla. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Genairo Nvilla

Genairo Nvilla geboren in 1976 in Amsterdam. Hij is een uitstekende producer/dj die ook instrumenten speelt als: keyboard, gitaar en drum.  In zijn jeugd won hij verschillende talentenshows als Hip-Hop DJ maar na een paar jaar begon de house scene toch meer te kriebelen. Hij begon met het produceren van house tracks in zijn eigen style, een mix van tech en tribal house met snares, drums en build-ups, perfect gemixt met een sexy touch. Zijn bijnaam is ook niet voor niks “king of Drums”.

Zijn plaat “Nvilla EP” werd één van de meest gedraaide clubtracks in 2010.

Met zijn volgende 3 tracks liet Genairo Nvilla zien geen eendagsvlieg te zien. “King of Drums” werd opnieuw een echte club hit en van zijn tracks “This is Nvilla” en “AL LIV N” werden remixen gemaakt door o.a. DJ Chuckie.

Nvilla werkte recentelijk met zangeres en model Mayra Veronica. Hij produceerde de officiele remix van haar track “Mama Mia”, deze plaat was nummer 1 in de US Billboard Hot Dance/Club Chart.

Genairo Nvilla boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Genairo Nvilla

Prijsindicatie van Genairo Nvilla

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Genairo Nvilla. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen