Gebroeders KO boeken

Gebroeders KO

Wilt u Gebroeders KO boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Gebroeders KO. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Gebroeders KO

Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans. Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan, alhoewel er in eerste instantie het etiket “Apres ski muziek” op zat, blijken de teksten ook aan te slaan bij jonge kinderen maar ook bij de “oudere” jeugd en opa’s en oma’s! En al snel krijgt de muziek het predicaat “Feest muziek” voor alle leeftijden.

In 2006 overtreffen beide broers alle hitsuccessen, die zij tot nu toe hadden, met de “Boten Anna” staan de Gebroeders Ko binnen de kortste keren hoog in de hitparades. Hoewel de plaat een cover is van Basshunter’s – Boten Anna, scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee, want in december 2006 brengen ze ook “Sinterklaas boot” uit een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

De Gebroeders Ko zijn door alle successen en steeds weer originele ideeën regelmatig op televisie te zien, van “Jensen” tot de “Kids Top 20” en van “De Wereld van K3“.

Najaar 2008 gaan de broers aan de slag met een nummer dat zij eerder voor iemand anders schreven, “Schatje, mag ik je foto?”. De plaat komt uit en is direct een hit, heel feestvierend Nederland zingt mee.  Na in 2010 hits te hebben gescoord met “Geef mij de sleutel van je voordeur” en de “Helicopter” verschijnt in het voorjaar van 2011 de absolute feesttopper: “Wunderbar“!! Verder volgen in de zomer van 2011 de single: “Alleen maar schoenen aan” en tijdens de carnaval van 2012 “Één Bitterbal“.

Gebroeders Ko boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Gebroeders KO

Prijsindicatie van Gebroeders KO

€ 2.795 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset
€ 2.795 1 x 30 minuten, Gebroeders KO kids meezing sjo Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Gebroeders KO. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen