Floortje Smit boeken

Floortje Smit

Wilt u Floortje Smit boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Floortje Smit. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Floortje Smit

Floortje verwierf in 2006 grote bekendheid bij Idols door de finale te halen waarin ze het moest opnemen tegen Raffaela. Inmiddels heeft Floortje een succesvolle zangcarrière opgebouwd. Van 2008 tot en met juni 2010 was Floortje, naast haar vele optredens in het land, ook te zien in de ‘Diner Show of Dreams' die wordt gehouden in studio 21 in Hilversum.

2010 is het jaar van Floortje! Afgelopen zomer heeft ze de ‘Dinershow of Deams' afgesloten en is ze begonnen met repeteren voor de rockmusical ‘We Will Rock You'. De grote premiere is in september gehouden samen met de bandleden van Queen.

Ook live doet Floortje de mensen versteld staan. Zowel met tape als met band staat Floortje Smit garant voor een spectaculaire show met de nodige soul en power. Met songs van onder andere En Vogue, Tina Turner, Linda Ronstadt en Joss Stone weet Floortje het publiek als geen ander te entertainen

Floortje Smit boeken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Floortje Smit

Prijsindicatie van Floortje Smit

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Floortje Smit. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen