Feest DJ Ruud boeken

Feest DJ Ruud

Wilt u Feest DJ Ruud boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Feest DJ Ruud. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Feest DJ Ruud

Feest DJ Ruud is niet zomaar een DJ waar er twaalf van in een dozijn zitten.  Op wat voor evenement hij ook staat: klein, groot, festival of kroeg, overal zal je dingen tegen komen als: feesthoedjes, rubberen bootjes, sitdowns, opblaasdieren en waarschijnlijk zal ook de polonaise niet ontbreken.

Verwacht bij Feest DJ Ruud een mix van goud en fout, de favoriete klassiekers, de hits van nu en misschien wel van de toekomst.  RNB, Hip Hop, House, Techno, Harde Dubstep, alles komt voorbij.

De allergrootste hit van Feest DJ Ruud is natuurlijk de wereldberoemde “ Gas op die Lollie”. Maar ook “Waar is dat feestje, hier is dat feestje” is natuurlijk niet meer weg te denken.

Na een absoluut hoogtepunt in 2012, het Solar Weekend Festival, ging het hard met Feest DJ Ruud. Hij werd uitgenodigd door Mr. Simpson en vanaf de eerste seconde was het raak. Vele festivals volgden: Masters of Red Bull, Extrema Outdoor, Valtifest en zeker niet de minste, Mysteryland.

Wil je een energieke act waar de mensen nog jaren over na praten? Dan ben je bij Feest DJ Ruud aan het juiste adres.

Feest DJ Ruud boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Feest DJ Ruud

Prijsindicatie van Feest DJ Ruud

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Feest DJ Ruud. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen