Feest DJ Danny boeken

Feest DJ Danny

Wilt u Feest DJ Danny boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Feest DJ Danny. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Feest DJ Danny

U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest?Stop met zoeken! Dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest!

Danny’s belangstelling voor muziek begon op zeer jonge leeftijd. Op 4-jarige leeftijd liep hij al rond met een oude draagbare radio om zijn familie te vermaken. Dit was het begin van zijn liefde voor muziek.  Een aantal jaren later had hij zijn eigen drive-in show!  Ook was hij DJ op de veelbeluisterde radiozender; het Gelders Geluid.

Feest DJ Danny is uniek; hij draait, zingt en hij entertaint! Wat wilt u nog meer?!

Gedurende de avond pakt Feest DJ Danny (indien gewenst) regelmatig de microfoon om een aantal gezellige nummers te zingen.

Met meer dan 10 jaar bühne ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij feestgangers een fantastische avond moet bezorgen.

Danny beschikt over professionele apparatuur, hij draait voor ieder wat wils; van Top 40 tot Rock, van Dance tot Trance.  Maar ook ’70-80-90-00’s’ en niet te vergeten gezellige ‘Hollandse feestmuziek’! Dus hij is van alle markten thuis.


Feest DJ Danny boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Prijsindicatie van Feest DJ Danny

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Feest DJ Danny. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen