Esther Nijhove boeken

Esther Nijhove

Wilt u Esther Nijhove boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Esther Nijhove. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Esther Nijhove

De muzikale voorkeur van Esther gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther haar muzikale identiteit herontdekken.Tijdens de liveshows belandde deze diva maar liefst drie keer in de sing-off. Toch lukte het haar iedere keer om te vechten voor haar plek in The Voice Of Holland. Met haar krachtige stem en warme persoonlijkheid bracht ze tijdens The Voice Of Holland nummers ten gehore als 'If I Were A Boy', 'Stop' en 'If I Ain't Got You'. 'Stop' maakte veel impact bij het publiek, waardoor het nummer de Single Top 100 bestormde en binnenkwam op #27.In de zinderende halve finale zong Esther een duet met de uiteindelijke winnaar Ben Saunders, namelijk 'As'. Tijdens de eerste helft van de show ontving Esther meer publieksstemmen dan deze gedoodverfde winnaar, maar uiteindelijk trok hij aan het langste eind en ging door naar de finale.

Video's van Esther Nijhove

Prijsindicatie van Esther Nijhove

€ 2.975 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 750 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Esther Nijhove. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen