Emiel Roche boeken

Emiel Roche

Wilt u Emiel Roche boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Emiel Roche. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Emiel Roche

De energieke DJ-sets van Emiel Roché bevatten invloeden van een mix van sexy, rouwe en pompende progressive house en funky techno. Maar Emiel Roché plaatst zijn muziek zelf niet in hokjes. Zolang het publiek maar los gaat en het dak eraf gaat door zijn beats, is hij tevreden!

Emiel’s muzikale carrière begint op Wasteland, in 2007. Daarna wordt hij geboekt door onder meer Nachtboetiek, The Clinic, Crazyland, Dance Valley, Little Sins, Boeddhaclub, Creations, At My House en Touch Events. Daarnaast draait Emiel in vele clubs in Nederland, maar ook in het buitenland. Ibiza (Ibiza Party Cruises), Kitkatclub Duitsland (Wasteland) en Canada (Cirque de Boudoir) en volgens Emiel zelf is dit zeker niet het einde.

Met zijn sets zweept hij het publiek op en weet hij ieder feest tot een ware happening te maken. Zijn DJ-sets zijn verrassend en interessant, doordat hij een voorkeur heeft voor nieuwe releases te mixen in plaats van de gangbare hits. Daarnaast produceert hij zijn eigen muziek.

Emiel Roché boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Emiel Roche

Prijsindicatie van Emiel Roche

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Emiel Roche. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen