Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink

Wilt u Dries Roelvink boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Dries Roelvink. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Dries Roelvink

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in 't hartje van de Jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met oa. Willy Alberti en Johnny Jordaan.Dries sr. was in die tijd voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbalcarrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende 'Shorts of Londen' en kwam als winnaar uit de bus.Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit 'Maria Magdalena' stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn 'Oneman shows', in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.Negen CD albums, twee DVD's en vierendertig single's heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. Mede door zijn ruime stembereik, {ruim 2 octaaf} en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis.Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer,of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, gaat hij voor een geslaagde avond!Wat kan een mens veranderen...!

Video's van Dries Roelvink

Prijsindicatie van Dries Roelvink

€ 1.775 1 x 30 minuten, Inclusief Monitorset, meer dan 150 personen
€ 1.275 1 x 30 minuten, Inclusief monitorset, minder dan 150 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Dries Roelvink. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen