Dirtcaps boeken

Dirtcaps

Wilt u Dirtcaps boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Dirtcaps. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Dirtcaps

Dirtcaps is een energiek trio die bestaat uit twee DJ’s en een MC. Het is een unieke act vol met passie en interactie. De mannen van Dirtcaps komen oorspronkelijk uit Nederland en bestaan uit Danny Groenenboom, Max Oude Weernink en Tim Haakmeester. Al jaren zetten zij clubs en festivals op hun kop in Nederland en een grootdeel van Europa.

Zodra Dirtcaps de locatie betreed merk je het al, dit trio wil maar één ding, elke feestganger helemaal uit zijn dak laten gaan. Je moet niet gek staan te kijken wanneer Tim, MC, en Playboy van het stel, op de DJ booth klimt en een stage-dive maakt in het publiek.

Hun dynamische sets kunnen omschreven worden als uiterst energiek en vrouwvriendelijk. Tijdens hun set zal Dirtcaps veel eigen producties door de speakers pompen, maar de laatste populaire tracks zullen ook zeker niet ontbreken.

Dirtcaps behoord tot de groep die de originele house sound naar een hoger level hebben gebracht. Elk vrij uurtje spenderen zij in de studio, dit maakt hun uniek, onafhankelijk en bovenal enorm sterk. Na jaren van draaien brak Dirtcaps in 2012 definitief door met “Money on my mind”.  Deze track werd uitgebracht met medewerking van The Million Plan.

Aarzel niet en boek Dirtcaps voor je evenement. Met Dirtcaps weet je zeker dat de mensen voldaan naar huis gaan en een shot Jägermeister zal waarschijnlijk niet ontbreken.

Dirtcaps boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Dirtcaps

Prijsindicatie van Dirtcaps

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Dirtcaps. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen