De Toffe Pheren boeken

De Toffe Pheren

Wilt u De Toffe Pheren boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over De Toffe Pheren. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van De Toffe Pheren

René Wittens en Jan Ariens uit Sint Michielsgestel zijn al jaren vrienden voor het leven en vormen sinds kort het spiksplinternieuwe dol dwaze artiestenduo: "De Toffe Pheren". Dit duo gaat voor feest in stijl met een kleine knipoog. Geschikt voor: jong en liefst jonger, dik, dunner, dunst, kaal of behaard, oud, fout of bejaard. Bij Toffe Pheer René Wittens loopt muziek als een rode draad door zijn leven. Al vanaf 1968 zingt hij hobbymatig bij de band Purple Haze, die in de regio bekend staat om zijn jaren-70 covers. De jaarlijkse carnaval wordt nog ieder jaar trouw gevierd. In deze stijl heeft hij diverse liedjes geschreven en gezongen voor zijn club. Twee nummers hiervan zijn veschenen op de cd van het jaarlijks terugkerende Brabantse Knotkrakersfestival. Toffe Pheer Jan is gewoon Jan en dé aanvulling op dit duo. Met zijn rake opmerkingen, mooie stem en groot gevoel voor humor zet hij tijdens optredens de dikke punt op de "i". Voor Jan is de tijd aangebroken om voor eens en voor altijd het badkamerwerk achter zich te laten. Zoals ze zelf al zeggen: "Esstetteme Toffe Pheren zijn, dat willen we weten en daarom komen wij overal waar een feestje is". Reserveer op tijd want vol = vol.

De Toffe Pheren boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van De Toffe Pheren

Prijsindicatie van De Toffe Pheren

€ 875 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van De Toffe Pheren. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen