De Mosselman boeken

De Mosselman

Wilt u De Mosselman boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over De Mosselman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van De Mosselman

Als klein Mosselmannetje kocht hij van zijn eerste zakgeld het singletje van Vader Abraham met het Smurfenlied. Deze wereldhit van ‘De Vader’ heeft vanaf dat moment in zijn bolletje gezeten en is er nooit meer uitgegaan.

In 1997 zette De Mosselman zijn mosselverslaving verbaal op CD en dat resulteerde direct in een Top-10 notering. Na in dat jaar diverse podia onveilig te hebben gemaakt met zijn Mosselvla, verdween De Mosselman van het toneel.

Na jaren van eenzame opsluiting was De Mosselman in 2010 weer vrij man. Bij thuiskomst ging de radio aan en wat galmde er uit de speakers??? “SHALALIE SHALALA”. Direct sloegen de stoppen weer door bij de schelpdierfanaat en binnen no-time was zijn versie klaar van het songfestivalnummer wat weer resulteerde in een Top-10 notering.

Toen De Mosselman begin 2011 besloot dat het optreden op 4 maart in Nispen zijn laatste optreden zou zijn kon hij niet bevroeden dat zijn ultieme wens in vervulling zou gaan. Als een Engel die op zijn schouder landde was daar Vader Abraham. De Mosselman kon het niet geloven, zijn jeugdheld!

Video's van De Mosselman