De Mannen van Brabant boeken

De Mannen van Brabant

Wilt u De Mannen van Brabant boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over De Mannen van Brabant. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van De Mannen van Brabant

De Mannen van Brabant brengen het feest in huis! Jitse en Thars zijn “De Mannen van Brabant” en brengen iedere keer weer het feest in huis! Overal waar zij verschijnen gaat het dak er spreekwoordelijk vanaf. In 2009 wonnen zij – met overmacht- de verkiezing van Carnavalshit 2009 bij Radio538 in het programma van Edwin Evers met de feestplaat “Ik ben zo blij dat ik je ken”. En nu is de nieuwe hit voor 2010 daar; “Confetti & Slingers”. Een plaat waar de verwachtingen hoog gespannen voor zijn. Sowieso zal de act “De Mannen van Brabant” een act zijn waar de komende tijd veel van te horen en te zien zal zijn. Betaalbaar feest in huis, dat is waar de podia momenteel op zitten te wachten. “De Mannen van Brabant” zijn regelmatig te gast in het tv programma Brabant Party, waren bij de Nijmeegse 4 Daagse, het WB Beach Volleybal, de Tilburgse kermis en talloze feesttenten en feestzalen door het hele land.

De Mannen van Brabant boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van De Mannen van Brabant

Prijsindicatie van De Mannen van Brabant

€ 995 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van De Mannen van Brabant. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen