De Kast boeken

De Kast

Wilt u De Kast boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over De Kast. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van De Kast

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren '90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Sinds hun reünieconcert in november 2006 kwam de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden. In 2010 is de comeback van De Kast een feit met het nieuwe album en de theatertour ‘Welkom Thuis’......

Na deze albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion kwam hun nieuwe cd “Welkom Thuis” binnen op 3 in de albumlijsten. De mediabelangstelling was groot en dat geeft aan dat deze succesvolle Friese formatie nog steeds een belangrijke plaats in het Nationale popcircuit inneemt.

Dat zie je ook tijdens hun live concerten waar ze een ongekend register aan hits uit “de kast” halen en van jong tot oud overtuigen met hun kwalitatieve Nederlandse popsongs!

De Kast is een vaste waarde in de markt en is uitgebreid beschikbaar voor evenementen en festivals. Bel voor beschikbaarheid en speciale mogelijkheden (festivals, feesttenten, bedrijfsfeesten, unplugged sessies e.d.)!

De Kast boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Video's van De Kast

Nieuws over De Kast

Prijsindicatie van De Kast

€ 4.500 in overleg, incl. monitorset (vanafprijs)

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van De Kast. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen