De Edwin Evers Band boeken

De Edwin Evers Band

Wilt u De Edwin Evers Band boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over De Edwin Evers Band. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van De Edwin Evers Band

DeEdwin Evers Band met de beste muzikanten van Nederland onder leiding van Nederlands' bekendste dj, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al meer dan 9 jaar een topband vormt. Ze spelen in dit unieke concert niet simpelweg covers, maar samen met de creativiteit en virtuositeit van zijn muzikale vrienden brengen zij op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt. Muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon), Jeroen Rietbergen (piano), Bert Meulendijk (gitaar), Michel van Schie (bas), Hilvert Roorda (toetsen), Angelo van den Burg (percussie), Serge Plume (trompet), Eelco Oudolf (trompet), Jel Jongen (trombone), Maxine (Zang), Tessa Boomkamp (Zang & Drums) en Ferry van Leeuwen (zang) and last but not least Edwin zelf (zang en drums).

De Edwin Evers Band boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van De Edwin Evers Band

Prijsindicatie van De Edwin Evers Band

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van De Edwin Evers Band. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen