Dani L. Mebius boeken

Dani L. Mebius

Wilt u Dani L. Mebius boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Dani L. Mebius. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Dani L. Mebius

Dani L. Mebius is erkend door de industrie met zijn geluid & talrijke Bootlegs die wordt gedraaid door elke grote DJ  in de wereld. Releases uit op topnotch labels zoals: Spinnin' Records, EMI, Mixmash opnamen. De industrie vermeld zijn muziek: grote kamer muziek voor sprekers van de grote kamer en ontvangt steun van bekende namen zoals: Laidback Luke, David Guetta, Roger Sanchez, Chuckie en vele anderen.

In 2012 start Dani L. Mebius met zijn versie van 'Watch Me Now' (Beatport top 20) die is uitgebracht door het bekende recordlabel Spinnin' Records. Deze teaser bereikte 50.000 views in slechts 2 dagen en Sander Van Doorn in kaart gebracht deze corker NO.1 in zijn radioshow 'Identiteit'!

Dit jaar start Dani met een massale samenwerking met Tommorrowland resident Yves V creëerde hij een monster dat door gaat met de naam 'Chained' en is een andere bom op Spinnin' Records (Beatport top 5) dit juweeltje in première in de officiële Tomorrowland aftermovie die meer dan 70 miljoen keer bekeken is.
DJ Dani L. Mebius draaide samen met Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Fedde Le Grand en vele anderen.

Dani L. Mebius boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Dani L. Mebius

Prijsindicatie van Dani L. Mebius

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Dani L. Mebius. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen