D-wayne boeken

D-wayne

Wilt u D-wayne boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over D-wayne. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van D-wayne

D-wayne zijn carriere gaat als een raket! Hij remixt Tiësto, Afrojack, Enrique Iglesias en Jennifer Lopez. Hij is een ster op festivals en in clubs. Dit bleef niet onopgemerkt voor Afrojack die hem een contract bood. Vanaf die tijd is D-wayne zijn protégé - zij presteren samen, ze maken muziek samen en laten elkaar muziekaal tot ongekende hoogte stijgen.

D-wayne's platen worden uitgebracht op Nervous, het oudste houselabel ter wereld, op het album Dim Mak, Spinnin 'Records en Wall Recordings van Steve Aoki, het record label van Afrojack. Op het eerste album van Afrojack is er een samenwerking met D-wayne!

D-Wayne is heel perfectionistisch. "Net zoals een filmregisseur beelden kiest, elk met hun eigen betekenis, selecteer ik zorgvuldig alle elementen van mijn muziek. Ik wil een verhaal vertellen. 'Afrika', een van mijn tracks, is geïnspireerd door de mensen van Afrika. Zelfs wanneer ellende onoverkomelijk lijkt, trekken ze kracht uit hun muziek. Ik wil die kracht in mijn muziek projecteren. Ik wil die track produceren dat iedereen in de club of op het festival maakt: 'dat was het absolute hoogtepunt van de nacht'. '

D-Wayne boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van D-wayne

Prijsindicatie van D-wayne

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van D-wayne. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen