Crystal Dream Plays U2 boeken

Crystal Dream Plays U2

Wilt u Crystal Dream Plays U2 boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Crystal Dream Plays U2. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Crystal Dream Plays U2

Crystal Dream plays U2 is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2.

 Crystal Dream plays U2 neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de Nederlandse band Crystal Dream. Deze goed geoliede machine bestaat uit vier muzikanten die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze weergeven met passie en energie. De vier leden doen dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijven dicht bij zichzelf en zetten daarmee een unieke show neer. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.  

Na de première in 2005 heeft Crystal Dream plays U2 met succes langs de Nederlandse zalen en diverse festivals getourd. Sindsdien is de U2 Tribute een nieuw wapenfeit voor de band die al jaren tot de top in het live-circuit behoort. De band is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en best gewaardeerde U2 Tribute bands van Nederland en zorgt regelmatig voor uitverkochte concerten. Crystal Dream is een band die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. De band kan rocken, maar wel met gevoel en warmte en zorgt voor een energieke live-ervaring.  

Crystal Dream plays U2 is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.

Crystal Dream Plays U2 boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Crystal Dream Plays U2

Prijsindicatie van Crystal Dream Plays U2

€ 2.950 1 x 105 minuten, U2 tribute-show, dancings en festivals
€ 3.350 1 x 105 minuten, Prijs voor feesttenten en evenementen, tot 1500 per.
€ 3.850 150 minuten, 1 x 90 min CrDr, 1 x 60 min U2 Show, tot 1500 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Crystal Dream Plays U2. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen