Common Linnets boeken

Common Linnets

Wilt u Common Linnets boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Common Linnets. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Common Linnets

Op 25 november 2013 werd bekend dat Ilse de Lange en Waylon Nederland zouden vertegenwoordigen op het EurovisieSongfestival 2014 in Denemarken. Samen heten zij “The Common Linnets”.

Het idee kwam van Ilse de Lange. Zij was op zoek naar de basis van de countrymuziek. Er werden sessies gedaan in Nashville en de Ardennen. Begeleider in dit geheel was de uit Drenthe afkomstige Daniel Lohues, de Folk-/countrymuzikant. Gedurende deze sessies werd besloten de samenwerkingen tussen Waylon en Ilse de Lange voort te zetten bij het Eurovisiesongfestival in Denemarken.

The Common Linnets werden uiteindelijk knap tweede in Denemarken. Na dit songfestival ging het hard met alle downloads van hun single “Calm after the Storm” en hun album.

The Common Linnets boeken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Common Linnets

Prijsindicatie van Common Linnets

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Common Linnets. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen