Charlene Meulenberg boeken

Charlene Meulenberg

Wilt u Charlene Meulenberg boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Charlene Meulenberg. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Charlene Meulenberg

Nieuwkomers worden vaker warm onthaald; Charlene echter, is een opmerkelijke debutant in het landschap van popmuzikanten met eigen repertoire. Charlene is geboren op 9 september 1988 en komt uit een zeer muzikale familie. Al op jonge leeftijd zong dit multitalent mee op kinder-cd's en sloot ze zich aan bij verschillende gospelformaties. Voordat het TV programma Idols haar bij het grote publiek bekend maakte, werd Charlene op 11-jarige leeftijd dan ook al ontdekt door één van Nederlands beste gospelkoren, genaamd Inside Out. Dox Records Bij Idols werd Charlene derde, maar in de ogen van hordes fans én van het muzikale team achter Wouter Hamel en Giovanca; Dox Records, was zij de beste. Velen waren op slag gecharmeerd van Charlene's bijzondere stemgeluid. Daarnaast kan ze ook nog eens dansen en schuilt er qua looks een model in deze dame. De mooie Charlene koos een geheel eigen richting en ging in zee met Dox Records. Charlene is de eerste 'Idols-telg', die een eigenzinnige keuze maakt door in zee te gaan met een independent label. Naar eigen zeggen kan ze zich daar geheel ontplooien en haar talent en ambitie sluiten naadloos aan bij dit platenlabel. Debuutalbum Charlene 'Charlene nam de tijd', schreef liedjes en nam ze op samen met Suer, Sings & Tippet (bekend van o.a.: Wouter Hamel en Giovanca) en stelde haar band samen. De liedjes van haar debuutalbum zijn geïnspireerd op de funk en strakke popmuziek uit de jaren '80, de periode waarin Charlene zelf overigens nog een klein meisje was. Haar achtergrond als black gospel zangeres in diverse koren mengt op een bijzondere wijze met haar muziekstijl. Om een tipje van de sluier te lichtten, gaf Charlene een kijkje in de keuken van het werken naar een album. Ze schreef wekelijks een column in de Metro en ze Twitterde volop over haar dagelijkse activiteiten. Singles De debuutsingle van Charlene Take Me Away beleefde zijn primeur op Radio 3FM in het ochtendprogramma van radio DJ Giel Beelen. Giel was direct onder de indruk van Charlene\'s debuutsingle. Veel wordt ook verwacht haar tweede single Too Bright, ook afkomstig van haar zelf getitelde debuutalbum. De selfmade Charlene maakt prachtige popsongs. Popmuziek op een manier die in Nederland eigenlijk nooit is te horen: soulvolle en compacte hyperpop.

Charlene Meulenberg boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Charlene Meulenberg

Prijsindicatie van Charlene Meulenberg

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Charlene Meulenberg. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen