Caro Emerald boeken

Caro Emerald

Wilt u Caro Emerald boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Caro Emerald. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Caro Emerald

Het lijkt alsof het nummer 'Back It Up' en de stem van Caro Emerald voor elkaar zijn gemaakt! De song werd op 6 juli uitgebracht op Grandmono. De single werd direct breed opgepikt door radiostations, Caro werd Serious Talent bij 3FM en kort daarna 3FM Megahit. De single was 6 maanden lang niet van de radio te slaan.
De opvolger 'A Night Like This' werd gebruikt voor een online campagne van Martini en stond in een mum van tijd op #1 in de Single- en Airplay Top 100.

Op 29 januari 2010 bracht Grandmono Records Caro's debuut plaat "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" uit. Het album kwam binnen op #1 en was binnen 6 weken platina. Het is de eerste debuut plaat ooit in de Nederlandse chart geschiedenis dat 8 weken aaneengesloten op #1 stond.

Nederland kan niet meer om Caro Emerald heen, ze is dagelijks te zien op TV en in de bladen. Ze is genomineerd voor een Serious Talent Award en 3 verschillende 3FM Awards. Haar clubtour in het voorjaar was binnen no time uitverkocht, en Caro en haar band zullen deze zomer vele festivals aandoen, waaronder North Sea Jazz en Pinkpop.

Ook buiten de landsgrenzen is Caro niet onopgemerkt gebleven. Het album zal ook uitkomen in Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Live treedt Caro Emerald op met een dj, gitaar, basgitaar, keys en drie blazers.

Caro Emerald boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Caro Emerald

Nieuws over Caro Emerald

Prijsindicatie van Caro Emerald

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Caro Emerald. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen