Boer Willem boeken

Boer Willem

Wilt u Boer Willem boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Boer Willem. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Boer Willem

Willem Beekman, bekend als Boer Willem is opgegroeid op het Waddeneiland Texel.  Hij woonde als kind al volledig in de natuur. Hij genoot daar van het buiten zijn, van zon, water, wind en van alles wat groeide, leefde en bloeide. Vandaar dat Willem als kind al boer wilde worden. Wat is er mooier, werken in samenhang met de natuur, aandacht en zorg hebben voor plant en dier. Maar zijn ouders hadden geen boerderij, en hoe wordt je dan boer?

Met zijn positieve levensinstelling doorzetting en geloof in eigen kunnen heeft Willem veel bereikt. Geloven in zijn eigen idealen, ook al zit het even tegen, hebben hem veel gebracht. Hij is boer geworden, op een biologisch dynamische zorgboerderij. Zo kon hij zijn passie voor plant en dier combineren met zijn maatschappelijke visie en sociale bevlogenheid.

Boer Willem kan boeiend en open vertellen over zijn (boeren)leven, de ontwikkelingen van biologische boerderij, waar veel mogelijk bleek dat voor de buurt vaak onmogelijk leek. Maar ook over zoektocht naar de liefde. De ware man in zijn leven. Open is hij over zijn homoseksualiteit altijd geweest. Als jongeman gaf Willem daar, op middelbare scholen, voorlichting over. Later organiseerde hij met Gayfarmer een ‘Kom uit de Kast’ dag  voor homoseksuele mannen en lesbische vrouwen. Die ook nu nog steeds niet altijd durven te zijn zoals ze werkelijk zijn. En in 2012 zijn deelname aan het programma Boer zoekt Vrouw. Dit bleek een heel bijzondere en vooral ook erg mooie tijd. Wat deed het met hem om als onbekende onopvallende boer, plotseling in het middelpunt van de belangstelling te staan?

Inmiddels is Willem dit voorjaar, na 25 jaar, gestopt met zijn werk als boer.

Daar staat hij dan, 48 jaar. Al het vertrouwde is weg, maar wat komt zijn kansen en nieuwe uitdagingen…

Willem; het leven van een gewone man, maar ook een bijzonder mens.

Boer Willem is te boeken als spreker op uw bedrijfsevenement, vereniging, lustrum of wat voor gelegendheid dan ook. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een lezing van Boer Willem te bespreken.

Prijsindicatie van Boer Willem

€ 1.250 1 x 45 minuten + 30 minuten vragen, Excl. techniek

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Boer Willem. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen