Bloed Zweet en Tranen boeken

Bloed Zweet en Tranen

Wilt u Bloed Zweet en Tranen boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Bloed Zweet en Tranen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Bloed Zweet en Tranen

De jury van Bloed, Zweet & Tranen bestaat uit twee teams: Team Danny de munk en Andre Jr. en Team Roxanne Hazes en Gerard Joling. Ieder jurylid heeft een ‘ik geloof in jou- knop’. Denken ze dat de artiest die op dat moment staat te auditeren, het talent heeft om de nieuwe volkszanger van Nederland te worden, dan drukken ze onmiddellijk op deze knop. Dit doen ze individueel, als ze deze aspirant-volkszanger graag in hun team op willen nemen. Welk team als eerste Allebei op de knop gedrukt heeft, wint deze ronde en mag de zanger/zangeres op de stoel plaatsnemen. Zodra in een volgende ronde weer 2 keer op de "ik geloof in jou" knop gedrukt wordt, mag deze volkszanger op de stoel plaatsnemen en is het voor de gene die op de stoel zat, einde oefening.

Als er slechts één teamlid drukt is het ook over voor de kandidaat, dan gaat hij/zij niet door…

De zoektocht naar nóg beter talent is in deze aflevering pas afgelopen als de laatste auditant heeft gezongen.

En dan...
De twee kandidaten die aan het eind van de aflevering in de hotseat zitten, gaan door naar de eliminatieshows. Na de 6 auditieshows hebben Gerard & Roxeanne 6 kandidaten verzameld die ze meenemen naar de eliminatieshows en André jr. & Danny ook.

In de finale die staan Rein Mercha, Samantha Steenwijk, Jason Bouman en Daantje

Bloed Zweet en Tranen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Bloed Zweet en Tranen

Nieuws over Bloed Zweet en Tranen

Prijsindicatie van Bloed Zweet en Tranen

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Bloed Zweet en Tranen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen